Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Călătoria eroului – 7-11 ani – modul martie și aprilie

02/03/2021 @ 18:00 - 19:00

Vârsta: 7 – 11  ani   |  Abilități de viață dezvoltate:

  Creativitate     Gândire critică     Rezolvarea de probleme   Luarea deciziilor

Vârsta: 7 – 11  ani

Abilități de viață dezvoltate:

  Creativitate

  Gândire critică

  Rezolvarea de probleme

  Luarea deciziilor

Descriere program:

Modul 1 (4 ședințe): Călătoria eroului 

Modul 2 (4 ședințe): Călătoria eroului prin ilustrații și colaj – nivel master artist

Durată program: 2 luni (1 modul pe lună) – 8 ședințe

O poveste a propriilor acte de vitejie, a căutării și explorării lucrurilor care ne fac puternici, dar și a slăbiciunilor cu care ne confruntăm! 

Copiii vor avea ocazia să exploreze modalități variate de a face față obstacolelor cu ajutorul propriilor eroii prin metode artistice!

Construindu-și propria poveste și proprii eroi, copiii vor reuși să își depășească anumite temeri, vor fi încurajați să exploreze emoții, trăiri, să se identifice cu valori precum curajul, bunătatea, vitejia. Iar nu în ultimul rând vor înțelege că există anumite reguli și conduite ce se aplică în fiecare zi și vor învăța că este nevoie ca aceste reguli să fie respectate, deoarece în lipsa lor nici o societate nu poate funcționa.

Un program care îți stârnește creativitatea, curiozitatea și entuziasmul, ideal atât pentru băieți, cât și pentru fete. 

Metode

Împreună vom explora povestea eroilor noștri, prin metode creative precum desen, pictură, mișcare, dans, actorie, ilustrație, colaj într-un cadru cald, sigur și prietenos. 

Metoda de storytelling/construirea poveștii se bazează pe modelul narațiunii lui Joseph Campbell.

Structura programului

Modulul 1  fiecare copil își construiește nu numai povestea propriului personaj, cât și parcursul lui în povestea de grup și felul în care își unește puterile cu celelalte personaje pentru a-i învinge pe răufăcători. Finalul poveștii lor va fi prezentat vizual prin metode artistice precum ilustrație, desen, colaj de către un artist vizual, un invitat special TMoves.

Modulul 2 este destinat micilor artiști care își doresc să afle mai multe despre cum să își scrie povestea prin creație vizuală (ilustrație, colaj, desen etc). Artistul nostru vizual este cel care le va desluși din misterele care stau în spatele acestui proces creativ.

Feedback final pentru părinți și copii:

La final de modul, fiecare copil va primi o scrisoare special concepută de noi pentru a avea nu numai ca amintire, ci pentru a le aminti puterile lor speciale și resursele minunate din ei care merită explorate. Le vom scrie și câteva recomandări pentru a îi ajuta în călătoria lor de viața. 

Părinții vor primi și ei observațiile noastre cu privire la calitățile copiilor, cât și arii de susținere, încurajare a copiilor pentru a-și atinge potențialul maxim.   

Cine te însoțeste în călătorie?

Mihaela Olimpia Ruscior, psiholog clinician, psihoterapeut prin joc și dramaterapie formată în metoda Joseph Campbell cu experiență de peste 15 de ani în lucrul cu copiii, adolescenți și părinți, îndrăgostită de joc şi creativitate. Poți să citești mai multe despre ea aici. De asemenea vom avea ca invitat un artist vizual surpriză la finalul primului modul, cât și pe parcursul modulului 2.

Prețuri (ședința este de 1 oră):

Abonament 1 modul (4 ședințe pe lună): 240 lei (60 lei/1 ședință)

Abonament 2 module (8 ședințe pentru 2 luni): 456 lei (57 lei/1 ședință)

Dacă vii cu un prieten nou, sora/frate beneficiezi de reducere 5% (se aplică o singură dată per modul).

Poveștile noastre se vor construi în fiecare Marți, începând cu 2 martie de la ora 18, pe platforma Zoom. Link-ul va fi trimis după înscriere prin completarea formularului de mai jos, și respectiv plata programului.

Vrei să îți înscrii copilul la TMoves? Completează formularul de mai jos și te contactăm imediat pentru a stabili toate detaliile unei viitoare întâlniri. 

Călătoria eroului – 7-11 ani – modul martie și aprilie

Abonare newsletter TMoves*

5 + 12 =

*ATENȚIONĂRI G.D.P.R.CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE: Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. TMoves va folosi informația pe care o furnizati în acest formular, sau o va transmite către societatea afiliată SC ART4RECREART SRL, pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru a păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.

 

Detalii

Dată:
02/03/2021
Oră:
18:00 - 19:00
Eveniment Categories:
, ,
Site web:
tmoves.com

Organizator

TMoves
Email:
contact@tmoves.com

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!