Sesiune individuală de Descifrarea limbajului non-verbal prin dans-terapie și meditație pentru adulți

Vârsta: 18+ ani  |  Durată ședință: 1 oră  |  Abilități de viață dezvoltate:

  Gestionarea stresului       Conștientizarea sinelui       Gestionarea emoțiilor

Vârsta: 18+ ani 

Durată ședință: 1 oră 

Abilități de viață dezvoltate:

  Gestionarea stresului   

  Conștientizarea sinelui 

  Gestionarea emoțiilor

La 3 ședințe de transformare pentru tine, oferim 1 oră gratuită de dezvoltare prin dans creativ și dans-terapie pentru un copil cu nevoi speciale din centrul ASPERA

Descriere eveniment:

Un program recomandat de 9 ședințe, în care tehnicile meditative, de dans și dans-terapie te vor purta într-o călătorie de transformare. Obiectivele le stabilim împreună, în funcție de nevoile tale.

Fie că vorbim de anxietate, atacuri de panică, lipsa de energie, neliniști, negăsirea drumului în viață, lipsa contactului cu sine, sau cu copilul interior, corpul nostru este cea mai mare resursă care dispune de indiciile sau răspunsurile necesare minții, și nouă ca ființe complexe.

Dezvoltarea simțului de auto-observare a propriilor senzații, trăiri, emoții reflectate la nivelul întregului corp, corelate cu procesul de reflecție duce la un proces de dezvoltare sau transformare proprie și un nivel ridicat al bunăstarii, iubirii de sine și păcii interiorare.

{

Ceea ce ne lipsește astăzi este conexiunea. Este boala generației noastre. Suntem deconectați de la noi înșine și, în schimb, suntem conectați la telefoanele mobile. Cu Sorina, înveți să iei legătura cu propriul corp, să fii conștient de acesta și să ai grijă de el.

Raluca, medic stomatolog și Steven, manager Supply Chain

Vrei să te înscrii la TMoves? Completează formularul de mai jos și te contactăm imediat pentru a stabili toate detaliile unei viitoare întâlniri. 

Sesiune individuală de Descifrarea limbajului non-verbal prin dans-terapie și meditație pentru adulți

Abonare newsletter TMoves*

*ATENȚIONĂRI G.D.P.R.CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE: Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. TMoves va folosi informația pe care o furnizati în acest formular, sau o va transmite către societatea afiliată SC ART4RECREART SRL, pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru a păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.

 

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!