Sesiune individuală de dezvoltare socio-emoțională prin mișcare și dans-terapie pentru copii

Vârsta: 3 – 18 ani  |  Durată ședință: 1 oră  |  Abilități de viață dezvoltate:

 Conștientizarea sinelui      Gestionarea emoțiilor        Abilități de relaționare interpersonale

Vârsta: 3 – 18 ani 

Durată ședință: 1 oră

Abilități de viață dezvoltate:

 Conștientizarea sinelui

  Gestionarea emoțiilor

  Abilități de relaționare interpersonale

La 3 ședințe de dezvoltare pentru copilul tău, oferim 1 oră gratuită de dezvoltare prin dans pentru un copil cu nevoi speciale din centrul ASPERA

Descriere eveniment:

Gestionarea și înțelegea emoțiilor este un aspect dificil nu numai pentru un adult, cât și pentru un copil. Felul în care copilul va integra și interpreta input-urile din exterior, acumulate cu procesele interioare va determina felul în care va interacționa cu cei din jur. În primii ani de viață, limbajul non-verbal este predominant iar deslușirea lui este esențială pentru armonizarea relației părinte-copil.

De obicei, părinții apelează la aceste sesiuni când vor să înțeleagă ce informații sunt revelate prin calitățile limbajului non-verbal cu privire la starea și dezvoltarea emoțională, socială, fizică, comunicativă și cognitivă; sau când copii fie se mișcă exploziv și incontrolabil ceea ce poate fi dăunător atât pentru ei, cât și pentru cei din jur, fie când nu se prea mișcă și stau retrași în lumea lor.

Sesiunile pleacă de la joaca prin mișcare, dans, fiind completată de desen, modelare, practici de mindfulness și procesare verbală. Sesiunile sunt adaptate în funcție de nevoile fiecărei familii și specificitățile fiecărui copil, întrucât nu credem în rețete universale.

Scrie-ne mai jos să vedem cum te putem ajuta.

Vrei să îți înscrii copilul la TMoves? Completează formularul de mai jos și te contactăm imediat pentru a stabili toate detaliile unei viitoare întâlniri. 

Sesiune individuală de dezvoltare socio-emoțională prin mișcare și dans-terapie pentru copii

Abonare newsletter TMoves*

*ATENȚIONĂRI G.D.P.R.CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE: Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. TMoves va folosi informația pe care o furnizati în acest formular, sau o va transmite către societatea afiliată SC ART4RECREART SRL, pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru a păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.

 

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!