Ana Costea, fondator Atelier Mozartinno

De la jocuri de rol sau dans plin de energie și până la desenat, modelat apă cu făină sau joacă cu spumă de ras, universul pe care Mihaela și Sorina îl crează este unul în care fiecare copil își găsește locul.

Valentina Secară, Fondator Acorns

“Sorina este un profesionist desăvârșit.  Pentru mine este un reper de profesionalism și grijă, elemente esențiale în domeniul în care activăm.”

Olivia Mușat, Admission and Parents Relationship Management Administrator, Verita International School

“Ședințele sunt construite în jurul etapelor creative, astfel încât copiii să învețe cum să se exprime prin dans. În clasa ei este vorba despre imaginație, creativitate, mișcări personalizate, distracție, bunătate, grijă, egalitate, magie și muzică.

Alice Udișteanu, fondator Grădinița Happy Kids Otopeni și Lampio

“Atelierele conduse de Echipa Dnei Sorina Petrescu au adus încântare în rândul copiilor, dar mai ales părinților, care au trecut peste lipsa de timp și interesul pentru activități simple și care au redescoperit stările de bine din timpul unui joc. ” 

step by step logo

Mihaela Stafiescu, Director Școala Step by Step

“Alături de Sorina Petrescu, elevii Școlii Step by Step au câștigat, dincolo de abilitățile fizice specifice activităților derulate, plăcerea de a fi împreună, de a-și exprima propriile emoții și de a fi atenți la trăirile celorlalți. ”

Irina Țepuru, Președinte al Asociației Române de Psihoterapie prin Dans și Mișcare

“Identitatea noastră se formează la nivel corporal mai întâi, iar mișcarea este primul limbaj, înainte de cel al cuvintelor.

Dana, președinte Asociația Social Activ

“Știi când omul din fața ta te poate ghida spre cele mai necunoscute locuri din sufletul tău când o întâlnești pe Mihaela.
Îți zâmbește cu sufletul și te primește cu o căldură familială care te face să te simți imediat în largul tău și să îți dai voie să explorezi.

Ce spun partenerii noștri despre TMoves

„Lucrăm cu Sorina de peste 2 ani și putem spune că este o persoană profesionistă, extrem de deschisă și caldă. Activitatea pe care o oferă la Verita International School are un real succes în rândul copiilor. Ședințele sunt construite în jurul etapelor creative, astfel încât copiii să învețe cum să se exprime prin dans. În clasa ei este vorba despre imaginație, creativitate, mișcări personalizate, distracție, bunătate, grijă, egalitate, magie și muzică.”

– Olivia Mușat, Admission and Parents Relationship Management Administrator,

Verita International School

„Sorina este un profesionist desăvârșit. Își pregătește cu multă atenție atelierele, are o interacțiune caldă, plină de cunoaștere, expertiză atât în relație cu copiii, cât și cu adulții, foarte atentă față de nevoile cursanților săi, pozitivă, punctuală și deschisă către inițiative noi. Pentru mine este un reper de profesionalism și grijă, elemente esențiale în domeniul în care activăm.”

– Valentina Secară, Fondator Acorns 

„Alături de Sorina Petrescu, elevii Școlii Step by Step au câștigat, dincolo de abilitățile fizice specifice activităților derulate, plăcerea de a fi împreună, de a-și exprima propriile emoții și de a fi atenți la trăirile celorlalți. Sorina este un profesionist veritabil, care a reusit sa ajunga la inimile copiilor și să îi îndrume, cu discreție și consecvență, spre a se dezvolta fizic, mintal și emoțional.”

– Mihaela Stafiescu, Director Școala Step by Step 

De-a lungul timpului, copiii de la Mozartinno au avut ocazia să se bucure de minunatele ateliere organizate de Mihaela și Sorina.
Cei mici au pășit într-o lume plină de culoare, muzică și mișcare, în care liniștea interioară și creativitatea sunt la mare prețuire.
De la jocuri de rol sau dans plin de energie și până la desenat, modelat apă cu făină sau joacă cu spumă de ras, universul pe care Mihaela și Sorina îl crează este unul în care fiecare copil își găsește locul.
Activitățile adaptate pe categorii de vârstă, dar și în funcție de nevoile individuale ale copiilor oferă șansa ca fiecare să se cunoască mai bine, să își exploreze emoțiile cele mai complexe: de la fericire plină de energie, până la îngrijorări și tristețe.
Cunoscându-se pe sine, copiii învață să fie empatici, creativi și echilibrați. Partea minunată este că totul se întâmplă în cea mai pură atmosferă de joacă, iar copiii se bucură de fiecare dată de energia relaxantă a atelierelor organizate de Mihaela și Sorina!

– Ana Costea, fondator Atelier Mozartinno

Atelierele conduse de Echipa Dnei Sorina Petrescu au adus încântare în rândul copiilor, dar mai ales părinților, care au trecut peste lipsa de timp și interesul pentru activități simple și care au redescoperit stările de bine din timpul unui joc. În afara de asta, conexiunea dintre părinte și copil, fiind condusă și diferită de cea obișnuita, aduce un plus de calitate timpului petrecut împreună. Recomand cu drag acest atelierele/programele dedicate părinților și copiilor, pentru că este conceput foarte bine și atinge toate tipurile de temperament ale celor implicați.

Alice Udișteanu, fondator Grădinița Happy Kids Otopeni și Lampio

Identitatea noastră se formează la nivel corporal mai întâi, iar mișcarea este primul limbaj, înainte de cel al cuvintelor.
Avem nevoie sa recuperăm, să dezvoltăm și să integrăm la nivel cognitiv informațiile pe care corpul le aduce, pentru a ne autoregla mai eficient, dar și pentru a facilita cooperarea cu alții.
Facilitatorii au o formare pe termen lung, organizată după cele mai înalte standarde ale formării în psihoterapie. Formatorii au fost în procent de 80% din UK și alte țări UE, majoritatea cu doctorat în domeniu, cu experiență vastă și recunoaștere internațională.
Programul a fost experiențial pentru ca studenții să trăiască pe piele proprie teoriile și conceptele metodei, au avut procesarea dinamicii grupului de formare, cerința unei analize personale cu un psihoterapeut, practică supervizată, prezență obligatorie și evaluări teoretice și creative scrise.
Ne bucurăm de acest parteneriat care vine în sprijinul oamenilor și profesioniștilor din domeniu.

Irina Țepuru, Președinte al Asociației Române de Psihoterapie prin Dans și Mișcare

Știi când omul din fața ta te poate ghida spre cele mai necunoscute locuri din sufletul tău când o întâlnești pe Mihaela.
Îți zâmbește cu sufletul și te primește cu o căldură familială care te face să te simți imediat în largul tău și să îți dai voie să explorezi.
Plină de surprize începeți să călătoriți prin dans sau muzică, prin pictură sau poveste, prin vorbe calde și răbdare. Știe să îți spună de fiecare dată ce te ajută să mergi mai departe peste orice, Îți insuflă putere, încredere, dorință de a fi tot ceea ce îți dorești și de a depăși orice barieră.
Lucrând cu Mihaela poți să descoperi calități pe care nici măcar nu ai visat că le ai și să te dezvolți creativ, armonios, complex iar tot ce vei întâmpina de-a lungul vieții vei ști să prețuiești și să alegi lucrurile care să îți fie spre folosul și binele tău.
Trebuie doar să ai încredere, să îți dai voie să te descoperi și să scoți la iveală tot ce ești mai bun.

Dana, președinte Asociația Social Activ

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!