Sedințe individuale – Dansul prieteniei

Vârsta: 15 ani + |  Durată ședință: 60 minute  |  Abilități de viață dezvoltate:

Creativitate        Abilități de relaționare interpersonale         Luarea deciziilor        Gestionarea emoțiilor      Dezvoltarea sinelui

Vârsta: 15 ani +

Durată ședință: 60 minute

 Abilități de viață dezvoltate:

Creativitate

   Abilități de relaționare interpersonale

   Luarea deciziilor

   Gestionarea emoțiilor

   Dezvoltarea sinelui

La 3 ședințe individuale achiziționate, oferim 1 oră gratuită de dezvoltare prin dans creativ pentru un copil cu nevoi speciale din centrul ASPERA

De ce să aleg un astfel de program personalizat?

Redefinește ce înseamnă să petreci timp de calitate cu prietenii tăi!

Nimeni nu ne învață cum să fim prietenul cuiva, dar poți învăța chiar de la cei dragi din jurul tău despre nevoile lor de comunicare și emoționale. Mai mult, persoanele din cercul apropiat îți dau ocazia să te cunoști mai bine pe tine, pentru că îți oglindesc propriul comportament și-ți dau ocazii de dezvoltare.

Fie că vrei să îți descoperi prietenii mai bine, să îți îmbunătățești conexiunea cu ei, să îți explorezi creativitatea, să te distrezi în timp ce încerci ceva nou, sau chiar să faci o coregrafie pentru un eveniment, prin programul Dansul Prieteniei dobândești o altă înțelegere despre relația voastră.

Cui se adresează?

Prieteniile fac parte din viața noastră pe tot parcursul ei, pentru că empatia, iubirea, susținerea, sentimentul de apartenență și comunitate sunt nevoi resimțite la orice vârstă. Acest program este destinat deci tinerilor și adulților cu vârsta de 15+ ani, care pot veni în grup de câte maxim 4 persoane.

Cum se desfășoară?

Dansul este ca un joc dinamic; se schimbă și se adaptează pe parcurs. Astfel că toate ședințele vor începe prin completarea unui chestionar pentru a se stabili în fază inițială care sunt nevoile și așteptările de la program. La finalul fiecărei sesiuni însă va avea loc o discuție ca între prieteni pentru a reflecta asupra descoperirilor ce au ieșit la suprafață în timpul acesteia, provocările prieteniei și ale comunicării cu ceilalți, care se pot aborda în întâlnirile viitoare.

În general sunt recomandate 9 ședințe în 2 luni. Atunci când se lucrează cu 3 persoane, terapeutul poate fi însoțit și de un alt specialist.
Locația în care ne vom exprima prin dans: str. Plantelor nr 20 (în cadrul centrului Aspera)

Cu cine vom desfășura aceste sesiuni?

Explorând un spațiu diferit decât cel de acasă, dar totodată primitor, limbajul corpului păstrează mesaje ascunse pe care putem să le interpretăm împreună cu facilitatori cu experiență și cărora să le putem găsim soluții potrivite. Pentru a afla mai multe despre Sorina, fondatoarea TMoves și Mihaela, psihoterapeutul nostru, dă click aici.

Ce metode/instrumente folosiți?

Metodele folosite sunt variate și inovative, programul TMoves fiind primul și singurul din România care aplică metoda Ways of Seeing din New York, mai specific dans-terapia, dans creativ dar și tehnici de meditație, mindfulness, improvizație, oglindire, desen și storytelling. Impactul se va vedea în relațiile cu cei din jurul tău, dar și în relația cu tine.

Deși familia are un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a personalității și a comportamentului oamenilor, relațiile de prietenie sunt cel puțin la fel de importante. Ele reflectă relația pe care o ai cu sinele tău interior. Dacă nu te simți foarte conectat cu el, poți evita apropierea sau chiar deveni dependent de alte persoane, căutând conexiunea în afara ta.

Dansul te va purta spre o mai bună înțelegere, îmbunătățind calitatea relațiilor tale sociale și, implicit, calitatea vieții.

 Împreună ne transformăm prin mișcare!

Dă click să te înscrii la o ședință individuală de dans împreună cu prietenii tăi!

Sedințe individuale – Dansul prieteniei

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!