Sesiune individuală de Descifrarea limbajului non-verbal prin dans-terapie și meditație pentru adulți

Vârsta: 18+  ani  |  Durată ședință: 1 oră  |  Abilități de viață dezvoltate:

   Gestionarea stresului       Conștientizarea sinelui       Gestionarea emoțiilor

Vârsta: 18+  ani 

Durată ședință: 1 oră 

Abilități de viață dezvoltate:

   Gestionarea stresului   

   Conștientizarea sinelui   

   Gestionarea emoțiilor

La 3 ședințe de dezvoltare pentru copilul tău, oferim 1 oră gratuită de dezvoltare prin dans pentru un copil cu nevoi speciale din centrul ASPERA

Descriere program:

Un program recomandat de 9 ședințe, în care tehnicile meditative, de dans și dans-terapie te vor purta într-o călătorie de transformare. Obiectivele le stabilim împreună, în funcție de nevoile tale.

Fie că vorbim de anxietate, atacuri de panică, lipsa de energie, neliniști, negăsirea drumului în viață, lipsa contactului cu sine, sau cu copilul interior, corpul nostru este cea mai mare resursă de la care putem afla informații despre noi, dacă învățăm să-l ascultăm.

Dezvoltarea simțului de auto-observare a propriilor senzații, trăiri, emoții reflectate la nivelul întregului corp, corelate cu procesul de reflecție duce la un proces de dezvoltare sau transformare proprie și un nivel ridicat al bunăstarii, iubirii de sine și păcii interiorare.

Cum facem asta?

Începem mai întâi să ne deconectăm de stresul existent prin tehnice de relaxare și detensionare a corpului prin meditație sau vizualizare, apoi cu blândețe începem să ne mișcăm împreună scanând în acest timp senzațiile din corp.

Pentru a ne aduce mai mult atenția către noi înșine și a începe să identificăm anumite blocaje care ne stau în calea bunăstării ne vom folosi de diverse tehnici din dans-terapie în funcție de nevoile tale individuale (oglindire, mișcare conștientă pe diverse ritmuri și analiza mișcării efectuată de către terapeut etc).

Procesarea verbală este esențială pentru a ajunge la conștientizări, iar trecerea este realizată de cele mai multe ori prin desen. Astfel vom contura împreună și obiectivele pentru următoarea ședință.

Este o călătorie care necesită răbdare, compasiune și blândețe față de noi înșine pentru a putea trece peste mecanismele de apărare bine lucrate de-a lungul vieții.    

Poți să încerci fie ca ședință individuală, fie ulterior ca program de 9 ședințe pentru a beneficia de discount. Pentru mai multe detalii legate de preț și ce putem face împreună, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

{

Ceea ce ne lipsește astăzi este conexiunea. Este boala generației noastre. Suntem deconectați de la noi înșine și, în schimb, suntem conectați la telefoanele mobile. Cu Sorina, înveți să iei legătura cu propriul corp, să fii conștient de acesta și să ai grijă de el.

Raluca, medic stomatolog și Steven, manager Supply Chain

Dă click să te înscrii la o sesiune individuală!

Sesiune individuală de Descifrarea limbajului non-verbal prin dans-terapie și meditație pentru adulți

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!