Termeni și condiții

Site-ul www.tmoves.com este proprietatea companiei S.C. ART4RECREART S.R.L. (“TMoves”). Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.tmoves.com. Accesul si utilizarea site-ului www.tmoves.com se face cu respectarea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii on-line despre activitatile S.C. ART4RECREART S.R.L.  (denumita in continuare „TMoves”). Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. TMoves nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

TMoves ofera acces liber la site-ul www.tmoves.com si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de TMoves sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al TMoves sau al partenerilor sai. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea TMoves sau a partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al TMoves, TMoves nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de TMoves si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. TMoves sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. TMoves nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. TMoves nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de TMoves prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. TMoves isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita TMoves sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise: – copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; – incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; – incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua TMoves sau a retelei TMoves sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua TMoves care nu sunt publice, fara autorizatie; – incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua TMoves prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”. – folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. TMoves va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

TMoves isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. TMoves nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. TMoves poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. TMoves este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. TMoves nu ofera nici o garantie ca: – informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ; – serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, – rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, – calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele – orice eroare de program va fi corectata. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul TMoves sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

LIMITAREA RASPUNDERII

TMoves nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca TMoves a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; – costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul TMoves; – acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; – declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; – orice alta problema legata de serviciile site-ului. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de TMoves, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@tmoves.com Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. TMoves isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. TMoves nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului TMoves pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii nr. 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date TMoves si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre TMoves si de partenerii sai agreati. Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.tmoves.com, conditionate de logare. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, TMoves nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la contact@tmoves.com , TMoves se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. TMoves se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. TMoves nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. TMoves nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile TMoves. Politica site-ului www.tmoves.com este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, TMoves isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea TMoves, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre TMoves, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. Pe site-ul www.tmoves.com pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul TMoves si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. TMoves isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

Subscribe to TMoves newsletter!

Find out about upcoming events, when we write new blog posts and other news!

Thank you for subscribing!